Hieronder staan onze openstaande vacatures.
Geen documenten? Dan hebben wij helaas momenteel niets openstaan, maar houd deze website en LinkedIn echter goed in de gaten, want we hebben wel heel regelmatig leuke, uitdagende vacatures!

Naast onderstaande vacatures van het Zorg- en Veiligheidshuis Hollands Midden, wijzen we je ook graag op een vacature die we samen met ZVH Haaglanden hebben: 

Vacature Coördinator regionale samenwerking radicalisering en maatschappelijk ongenoegen

Vacature - Teamcoördinator Secretariaat

Als coördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van het secretariaat. Je hebt een coördinerende en faciliterende rol binnen dit team dat volop in ontwikkeling is.

Vacature - Procesregisseur Meldpunt Zorg en Overlast

Als procesregisseur binnen team Meldpunt Zorg en Overlast zet je je vaardigheden in om de samenwerking in complexe casuïstiek te bewerkstelligen. Download de vacature hieronder.

Vacature - Werkbegeleider Jeugd Preventie Team

Word jij onze nieuwe collega in het Jeugd Preventie Team? Bekijk deze mooie vacature in het document hieronder.

Vacature - Informatie Coördinator Zorg- en Veiligheidshuis Hollands Midden

Onze collega's van team Veiligheidshuis (Leiden/Gouda) zoeken een Informatie Coördinator. Bekijk in het document hieronder of het wat voor jou is!

Procesregisseur Basiszorgcoördinatie Kwetsbare Kinderen (BKK)

Wij zijn op zoek naar een collega in het team Basiszorgcoördinatie Kwetsbare Kinderen. Bekijk de vacaturetekst in het document hieronder!

Vacature - ZVH Medewerker CIT (meldingen)

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor het crisisinterventieteam (CIT) in Leiden. Het CIT richt zich met name op de veiligheid van minderjarigen, en doen daar interventies op. Interesse?

Vacature - Medewerker Veilig Thuis

Wij zijn op zoek naar een medewerker bij Veilig Thuis - standplaats Leiden, minimaal 28u. Meer weten? Lees dan de vacaturetekst.

Vacature - ZVH Medewerkers Veilig Thuis onderzoek

Wij zoeken collega's voor Veilig Thuis, team onderzoek. Standplaats Gouda en Leiden. Meer weten? Lees vooral de vacaturetekst even door!